Skip to main content Skip to main navigation

Forandringer kræver omstillingsparathed & kreativitet

27 marts · 2020

Vi oplever i disse uger store forandringer. Både i vores samfund og i vores hverdag. Det påvirker mange negativt, ligesom det også har vendt op og ned på det, de fleste af os kender som en ”normal” arbejdsdag. Hos Söderberg & Partners oplever vi dog også, hvor mange ting der er mulige, når vi bliver tvunget til at arbejde og gebærde os på nye måder.

I en tid hvor intet er som det plejer, og hvor sygdom spreder sig meget nemt, er det ekstra vigtigt, at vi passer på hinanden. Derfor efterlever vi naturligvis også myndighedernes opfordring om at arbejde hjemmefra. Men det betyder langt fra, at vi ikke arbejder! Vi er fuldt funktionsdygtige fra hver vores hjemmekontorer, hvor vi passer på hinanden – på afstand.

Det skaber rum for kreative indslag i form af både virtuelle kaffemøder og effektive online rådgivningssessioner med vores kunder – og sågar virtuel fredagsmorgenmad, hvor både faglige og kollegiale emner bliver vendt over ostemaden.

Vi mener, at det er vigtigt både at holde gang i vores dialog med vores kunder og med hinanden på tværs af afdelinger og landegrænser.

Så hvis du mangler rådgivning eller svar på noget i disse foranderlige tider, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe!

#sammenhverforsig

Kontakt os