Skip to main content Skip to main navigation

Formuerådgivning & anden rådgivning

Formuerådgivning & anden rådgivning

9 juni · 2017

 Vi kan hjælpe dig med at skabe overblik og få ro i maven, ved at give dig rådgivning om hele eller dele af dit pensionsforhold. 

Vi tilbyder at rådgive dig om pensionsplanlægning og optimering i forhold til offentlige ydelser. Typisk vil det være relevant, når du nærmer dig pensionsalderen, men det kan også være relevant, hvis du har egen virksomhed eller har andre større opsparinger og frie midler, som skal tages med i det samlede billede.

Vores rådgivere kan vejlede om den mest fordelagtige placering og investering af opsparingen, samspillet med offentlige ydelser, hvilke del af opsparingen der skal bruges først, og hvordan du skal forholde dig i forhold til arv og begunstigelse. Det er muligt at medtage din partner eller ægtefælles økonomiske forhold ved rådgivningen.

Anden rådgivning

Nogle gange havner man i en situation, hvor det er nødvendigt med hjælp fra en fagperson. Vi tilbyder at hjælpe dig, hvis dialogen med dit pensionsselskab er gået i hårdknude ved skadessager som følge af sygdom eller død. Vi kan også tilbyde rådgivning ved generationsskifte, samarbejde med revisor eller ved skilsmisse i forbindelse med deling af policer.