Skip to main content Skip to main navigation

Söderberg & Partners oplever en flyvende start i Danmark

Söderberg & Partners oplever en flyvende start i Danmark

26 juni · 2016

Vi oplever en stor nysgerrighed omkring Söderberg & Partners, og det går ikke ubemærket hen, at vi vokser, mens både mæglerhuse og forsikringsselskaber skærer ned. Vi har nu rundet 110 medarbejdere i Danmark, og væksten fortsætter, så vi har oplevet en flyvende start. Vores mål er at skabe de bedste fordele hos landets leverandører til vores nuværende og kommende kunder, herunder konkurrencedygtige vilkår og omkostningsstrukturer samt særligt attraktive investeringsmuligheder.

Vores nye IT-baserede rådgivningssystem bliver lanceret i Danmark hen over sommeren. Vi har allerede stor succes med dette system i Sverige, da det er med til at skabe unik oplevelse for dig som kunde og giver dig et overblik over dine pensionsordninger.

De første kunder har allerede indgået et samarbejde med os siden vi i januar 2016 kom under Söderbergs faner og vi har travlt med at mødes med mange andre interesserede virksomheder, som alle er nysgerrige efter at høre nærmere om, hvilke fordele Söderberg & Partners kan give dem. Vi er stolte og glade for den store interesse blandt virksomhederne, og vi ser frem til nogle travle måneder, hvor vi fortsat skal udbrede budskabet om fordelene ved et samarbejde med Söderberg & Partners.