Skip to main content Skip to main navigation

Historie

Söderberg & Partners blev grundlagt i 2004 i Sverige, da en gruppe af analytikere under ledelse af koncerndirektør Gustav Rentzhog, forlod et af Nordens store finansselskaber. Per-Olof Söderberg indgik som ejer og deltager aktivt i virksomheden, bl.a. som bestyrelsesformand.

Söderberg & Partners blev grundlagt i 2004 i Sverige, da en gruppe af 9 analytikere under ledelse af koncerndirektør. Gustav Rentzhog, forlod et af Nordens store finansselskaber. Per-Olof Söderberg gik ind i virksomheden som ejer og deltager aktivt i virksomheden, bl.a. som bestyrelsesformand.

De oprindelige ni analytikere er vokset til 1600 medarbejdere i vores nu nordiske koncern. Det aller første forretningsområde var pensionsrådgivning, og hurtigt efter kom skadesforsikring. Siden har mange forretningsområder set dagens lys. Analyseafdelingen har udviklet sig til at være en af Nordens største uafhængige analyseafdelinger, og Söderberg & Partners er i dag en af Nordens førende uafhængige rådgivere af forsikringer og finansielle produkter.