Skip to main content Skip to main navigation

Vision & værdier

Vores vision er at være proaktive i dag, for at du kan få et rigere og tryggere liv i morgen

Vores arbejde tager derfor udgangspunkt i et værdisæt, hvor personlige hensyn, uafhængig analyse og åbenhed er hjørnesten. Det betyder, vi altid tager udgangspunkt i din specifikke situation, og at du som kunde får adgang til det samlede markeds løsninger og har kontrol over dine risici. 

Vores værdier

Åbenhed– Vi er helt åbne omkring, hvad vi tjener.

Du skal tjene på at anvende os - både i afkast og i forhold til den tid, du bruger på dine besparelser og forsikringer. Derfor er vi helt åbne omkring, hvad vi tager som betaling for vores rådgivning. Vores åbenhed og uvildighed giver os desuden mulighed for at vælge løsninger fra hele markedets produktudbud.

Analytisk – Vi har en af Nordens største analyseafdelinger.

Til støtte for vores rådgivning har vi en af Nordens største uafhængige analyseafdelinger i forsikrings- og pensionsbranchen. Vi giver hver enkelt løsning karakter baseret på et trafiklyssystem og kan på den måde udvælge de bedste pensionsløsninger, fonde og forsikringsbetingelser til dig som kunde.

Personlig – Vi lægger stor energi i at yde personlig rådgivning.

Dine særlige behov og forudsætninger er altid udgangspunktet for vores anbefalinger. Det gælder uanset om du repræsenterer et stort børsnoteret selskab eller sparer op i fonde på privat basis. Fra dit første møde med os får du en personlig rådgiver, der lytter til dine målsætninger og ønsker.

Play

Söderberg & Partners´visionsfilm

Play

Söderberg & Partners´visionsfilm

 

 

Værdier for fremtiden

Foruden en tydelig strategi og tydelige mål, er iværksætterdrivet i virksomheden en vigtig faktor. Evnen hos vores ledere og medarbejdere til at formidle kulturen videre, så vi kan fortsætte med at udvikle succesrige områder og teams, er andre faktorer. Det er vores entusiastiske tilgang og ansvaret over for kunden, der har skabt den kultur, vi har i dag. Det er vores medarbejdere, der har defineret vores værdier, de værdier, der danner grundlaget for vores kultur. Hos Söderberg & Partners er vores interne værdier: Modig, Ansvarlig, Hjælpsom og Drive.

Arbejdet med værdierne er en løbende proces, og ordene vil aldrig få en definitiv fortolkning, der er intet rigtigt eller forkert. Vi opfordrer medarbejdere og kunder til selv at tænke over, hvad værdierne betyder for netop dem, og derefter knytte det til deres egen situation.

Hele vores forretning og vores relation til vores kunder bygger på tillid. Skal vi fastholde dette hos vores kunder, er det nødvendigt for os, at alle medarbejdere forstår og deler vores værdier og tilgangen til, hvordan vi opfører os og behandler hinanden. Vi er overbeviste om, at tilfredse og glade medarbejdere også betyder tilfredse kunder.