Skip to main content Skip to main navigation

Vores organisation

Organisationen

Söderberg & Partners’ virksomhed drives via datterselskaber. Datterselskaberne styres via selskabet PO Söderberg & Partner AB, som er hjemstedet for den operative koncernledelse og en række koncernstabsfunktioner. Dette selskab kontrolleres af et holdingselskab, PO Söderberg & Partner Holding AB, som ikke driver virksomhed men ejer aktierne i Söderberg & Partners. Bestyrelsen i PO Söderberg & Partner Holding AB udgør den øverste beslutningstager for aktiviteterne i Söderberg & Partners.

Bestyrelsen

Bestyrelsen i PO Söderberg & Partner Holding AB udgør den øverste beslutningstager for aktiviteterne i Söderberg & Partners.

Per-Olof Söderberg - Bestyrelsesformand

Baggrund
Bestyrelsesordfører og hovedejer i Attivio, bestyrelsesmedlem og delejer i Ratos. Bestyrelsesopgaver for Handelshøjskolen i Stockholm og Stockholms Handelskammer m.fl. Tidligere koncernchef i Dahl.

 Gustaf Rentzhog - Bestyrelsesmedlem, Koncernchef 

Baggrund
Koncernchef i Söderberg & Partners siden 2004 samt tidligere bestyrelsesmedlem i det fhv. værdipapirselskab Söderberg & Partners Asset Management AB og Söderberg & Partners Insurance & Investment Consulting AB. Inden da analytiker i Carnegie pension Consulting AB i flere år.

Håkan Wersäll - Bestyrelsesmedlem 

Baggrund
Forskellige funktioner inden for forsikringsformidlings- og værdipapirselskaber siden 1985. Ansat i Söderberg & Partners siden 2004.

 Christopher Parkin - Bestyrelsesmedlem 

Baggrund
Ansvarshavende direktør hos TA Associates. Har desuden bestyrelsesopgaver i Cath Kidston, DNCA Finance, Den Internationale Engelske Skole og Zadig & Voltaire.

 Richard Morris - Bestyrelsesmedlem 

Baggrund
Rådgiver for TA Associates og bestyrelsesmedlem i Arrowstreet Capital og DNCA Finance.

Tilfredse kunder

At have tilfredse kunder er vigtigt for os, og vi har nogle af mæglerbranchens mest tilfredse kunder. Samtidig viser undersøgelser, at mæglerselskaber i gennemsnit opnår højere tilfredshed hos kunderne i forhold til forsikringsselskaber.

Du behøver ikke kun tage vores ord for, at vi leverer markedets førende rådgivning. Vores kundeundersøgelser viser, at Söderberg & Partners præsterer i verdensklasse – både hvad angår traditionelle værdier, og hvor lette vi er at have med at gøre. Derudover er vores kunder enige om, at vi både skaber tydelig merværdi og har forståelse for deres unikke behov. 

  • 94 % af vores kunder anbefaler os til venner og kolleger
  • 89 % af vores kunder synes, at vi er lette at have med at gøre
  • 76 % af vores kunder synes, at vi fornyer branchen