Skip to main content Skip to main navigation
Anders Heidelbach

Din personlige pensionsrådgiver

Det får du ud af en pensionsrådgivning

Det kan være svært at blive klog på, hvilke muligheder der findes på pensionsmarkedet. Det er nemlig ikke altid let at vurdere, om man sparer nok op til at leve det pensionsliv, man drømmer om. Som uafhængig pensionsrådgiver har jeg ingen interesse i at rådgive dig til at vælge et bestemt produkt.

I stedet tager jeg altid udgangspunkt i, hvad der vil være bedst for dig i din specifikke situation.

Derfor får du i et rådgivningsforløb med mig:

  • Fuldt overblik over dine pensionsforhold, så du bedre kan forholde dig til dine økonomiske muligheder - nu og når du går på pension
  • Mulighed for at optimere din formue bedst muligt. Helt konkret får du et visuelt grundlag til at sammenligne: 
    • Dine investeringsomkostninger mod resten af pensionsmarkedet
    • Dit nuværende afkast ift. andre investeringsprodukter
  • Tryghed ved at vide, at der er styr på din pensionsforhold

 

Hvad koster en pensionsrådgivning?

"Det lyder dyrt" tænker du måske. 

Men et rådgivningsforløb med mig koster ikke mere end, hvad du plejer at betale til dit nuværende pensionsselskab. Faktisk behøver du slet ikke have penge op af lommen, da du betaler mit honorar via dit pensionsdepot.

Oveni hatten får du samlet set en billigere løsning over tid end den, du har i dag på din løbende omkostninger.

Sådan foregår et forløb

Et rådgivningsforløb starter typisk ved, at vi holder et kort og uforpligtende telefonmøde, hvor vi taler om dine nuværende ordninger. Denne indledende samtale er helt gratis, ligesom du heller ikke binder dig til noget.

Hvis du fortsat ønsker min hjælp til at få mere ud af din pensionsopsparing, kan vi herefter aftale et personligt møde. Under mødet får du en konkret og analytisk gennemgang af: 

  • dine omkostninger, afkast og risiko ift. dine nuværende ordninger
  • din personlige pensionsløsning med højere afkast over tid + individuel løbende tilpasning, som tilgodeser dine ønsker og behov for et godt pensionsliv

Derudover holder jeg dig løbende opdateret på ændringer i pensionsmarkedet, som vil kunne gavne dig og din pensionsopsparing. Ligesom vi en gang om året holder et personligt møde for at sikre, at din pensionsløsning stadig er passende for din livssituation.

Kontakt mig for et møde

Har du lyst til at vide mere om, hvordan du får mest muligt ud af din pensionsopsparing?

Så kontakt mig for en uforpligtende telefonsamtale på tlf. 28939814 eller via mail på anders.heidelbach@soderbergpartners.dk