Skip to main content Skip to main navigation

Firmapension

Firmapension

Er dine medarbejderes pensionsordning markedskonform? Får de en god service, et pænt afkast og en fornuftig forsikringspakke?

Dine medarbejderes pensionsordning er en af de mest betydningsfulde og omkostningstunge personalegoder. Derfor bør pensionsordningen få den opmærksomhed, den fortjener, men markedet er stort og området komplekst. Vi hjælper med at skabe det overblik, du som beslutningstager har brug for, når jeres pensionsleverandør skal vælges. Vi hjælper også dine medarbejdere med individuelt at tilpasse deres pensionsordning ud fra deres forsikringsbehov og risikoprofil. 

 

Sidsel Brølling, Business Process Manager

"Vores mål er at skabe et fleksibelt og omkostningseffektivt IT-system. Vi arbejder løbende på at automatisere administrative opgaver, så der er endnu mere tid til at hjælpe og servicere vores kunder"

Rådgivningsydelser

Det kan vi gøre for dig

Har din virksomhed behov for en gennemgang af nuværende pensions- og forsikringsordninger? Vi hjælper dig og din virksomhed med at vælge det rette. Et samarbejde med Söderberg & Partners betyder, at de personale- og pensionsansvarlige  både får en sparringspartner til komplekse problemstillinger, men også oplever proaktivitet i forhold til løbende forslag, forbedringer og ideer. Det hele baseres på virksomhedens behov og individuelle situation. 

Udbud af pensionsordning

Er jeres firmapensionsordning up to date?

Jeres firmapensionsordning bør have et servicetjek med jævne mellemrum for at sikre, at den stadig er attraktiv og lever op til medarbejdernes forventninger og behov. 

Læs nærmere
Sundhedssikring & Internationalt samarbejde

Har I de bedste vilkår og dækninger?

Mange medarbejdere og virksomheder er utrolig glade for deres sundhedssikring, som hjælper medarbejdere hurtigt igennem sundhedssystemet og tilbage i job. Ligesom med jeres pensionsordning, bør jeres sundhedssikring med jævne mellemrum tjekkes for at sikre, I har de bedste vilkår og dækninger, og at I er dækket som I ønsker det. 

Læs nærmere
Medarbejderrådgivning

Se hvad vi kan tilbyde

Det kan være forbundet med store konsekvenser, hvis man ikke forholder sig til sin pensionsopsparing og ikke mindst de forsikringsdækninger, som er med i pakken

Læs mere
SAMARBEJDE med Dinarv.dk

Sikring af din pensionsopsparing og dødsfaldsdækning

Når du har en pensionsopsparing og en dækning ved dødsfald, er det vigtigt at du har taget stilling til, hvem der skal arve din formue. I mange situationer kan du sikre dine arvinger via pensionsordningen, men i nogle tilfælde kan det være nødvendigt også at oprette testamente.