Skip to main content Skip to main navigation

Sundhedssikring

Sundhedssikring

Hvad kan vi gøre for dig

Mange medarbejdere og virksomheder er utrolig glade for deres sundhedssikring, som hjælper medarbejdere hurtigt igennem sundhedssystemet og tilbage i job. Ligesom med jeres pensionsordning, bør jeres sundhedssikring med jævne mellemrum tjekkes for at sikre, I har de bedste vilkår og dækninger, og at I er dækket, som I ønsker det. 

På sundhedsområdet findes der både dækninger, som er påkrævet, hvis man har overenskomstansatte medarbejdere, og en række dækninger som kan tilvælges. Af tilvalgsmulighederne er der både mulighed for at få behandling men også forebyggende tiltag. Vi kan hjælpe jer med at identificere, hvilke dækninger I skal være omfattet af for at leve op til overenskomstkrav, men også hvilke der kan være fordelagtige i lige netop jeres virksomhed for bedst at forebygge eller behandle, når skaden er sket. 

Söderberg & Partners følger dig

Internationalt samarbejde

Hvis I arbejder internationalt,  stiller det store krav til et forsikringsprogram, der dækker jeres medarbejdere, uanset hvor de befinder sig.

 

Vi kan hjælpe med at etablere, koordinere og administrere jeres internationale program, så I kan koncentrere jer om jeres forretning.