Skip to main content Skip to main navigation

Tryghed75

Tryghed75

19 november · 2018

Dokumentet du finder i boksen til højre giver nogle centrale oplysninger om Tryghed75. Dokumentet er ikke markedsføringsmateriale, men skal hjælpe dig til at forstå, hvad det vil sige, og hvilke risici der er, ved at investere i Tryghed75. 

Sundhedssikring

20 juni · 2017

Mange medarbejdere og virksomheder er utrolig glade for deres sundhedssikring, som hjælper medarbejdere hurtigt igennem sundhedssystemet og tilbage i job. Ligesom med jeres pensionsordning, bør jeres sundhedssikring med jævne mellemrum tjekkes for at sikre, I har de bedste vilkår og dækninger, og at I er dækket, som I ønsker det. 

På sundhedsområdet findes der både dækninger, som er påkrævet, hvis man har overenskomstansatte medarbejdere, og en række dækninger som kan tilvælges. Af tilvalgsmulighederne er der både mulighed for at få behandling men også forebyggende tiltag. Vi kan hjælpe jer med at identificere, hvilke dækninger I skal være omfattet af for at leve op til overenskomstkrav, men også hvilke der kan være fordelagtige i lige netop jeres virksomhed for bedst at forebygge eller behandle, når skaden er sket.