Skip to main content Skip to main navigation

TRANSPORT & ERHVERV

Hvad kan vi gøre for dig?

Hvem er vi?

Uanset hvilken branche, størrelse eller placering har de fleste virksomheder idag brug for en transportforsikring. Såvel produktionsvirksomheder som servicevirksomheder har idag brug for at deres forsikring dækker transport. Söderberg & Partners ansatte er specialister indenfor transportområdet og vil gerne fortælle mere. På denne side finder du mere om hvad vi kan gøre for jer

 

Transport

HVad kan vi gøre for dig?

Uanset hvilken branche, størrelse eller placering har de fleste virksomheder idag brug for en transportforsikring. Såvel produktionsvirksomheder som servicevirksomheder har idag brug for at deres forsikring dækker transport. Söderberg & Partners ansætte er specialister indenfor transportområdet og vil gerne fortæl mere. På denne side finder du mere om hvad vi kan gøre for jer

Vi gør forskellen

Skadesbehandling i Højeste kvalitet

En kæmpe fordel ved at vælg Söderberg & Partners – er at vi kan tilbyde at tilknytte måske Danmarks dygtigste skadespecialister. Vores special kompetence betyder at Söderberg & Partners har indhentet over 1 mio kr. til kunderne i form af manglende regreskrav, afsavnserstatning, second opinion, skadesrådgivning indenfor fragt, transport, auto mv.

Söderberg & Partners kan herudover tilbyde undervisning og foredrag om transportforsikring, fragtfører, spedition, skadestop mv.

Vi tilrettelægger disse – således at disse bliver målrettet DIN virksomhed. Det betyder at du og dine medarbejdere ikke ”spilder tiden” på irrelevant viden.

Flytteforetning

Hvad tilbyder vi?

Vi har mange års erfaring med at rådgive flytteforrentninger. Flytteforretninger har behov for specielle forsikringer tilpasset deres forretning og der kan ske skader som har konsekvenser for dig og dine kunder. Få at undgå økonomiske ubehageligheder og sikre dine kunder og ansatte er det derfor vigtigt at du får den korrekte rådgivning som kan hjælpe dig bedst muligt.

Busvognmand

Hvad tilbyder vi?

Vi ved at du som busvogmand har et stort ansvar, idet du har ansvaret for transport af personer. Hvis der sker en skade, er det derfor meget vigtigt at du er korrekt forsikret, således at du, dine passagerer og ansatte bliver sikret bedst muligt. En skade kan have store konsekvenser for dig og vi sikrer at du kommer hurtigt videre.

Godstransport

Hvad tilbyder vi?

Vi ved det er vigtigt at din transport kommer rettidigt og sikkert frem. Derfor er det også vigtigt at have de korrekte forsikringer i orden – såfremt du skulle være uheldig med en skade. Du har ansvaret for godset, dine ansatte, dine kunder osv. Vi sørger for at du får den rigtige rådgivning og derved den korrekte forsikringsløsning, som sikre dig og dit firma.

Speditør

Hvad tilbyder vi?

Spedition er en speciel branche som kræver den korrekte rådgivning og som speditør kan du påtage dig ansvaret for gennemførelsen af transporten af godset. Er godset korrekt forsikret? Tilbyder I kunderne ekstra forsikring? Har I lagerhotel? Der kan være mange spørgsmål og det kan være dyrt ikke have fået den korrekte rådgivning. Det er vigtigt at du, dine kunder og ikke mindst godset er forsikret korrekt.

Erhverv/Industri

Hvad tilbyder vi?

Din virksomhed er vigtig for dig og det er vigtigt at dine forsikringer er korrekte, hvis der skulle ske en skade. Søderberg og Partners unikke analyseværktøj sammenholdt med professionel rådgivning sikrer jer bedst muligt. Vi sørger for at skræddersy din virksomheds behov, så vi kan hjælpe dig med at komme hurtigt videre og ikke risikerer store økonomiske tab.