Skip to main content Skip to main navigation

Virksomhedens skadeflow

Virksomhedens skadeflow

22 juni · 2017

Skadeflow

Har din virksomhed en høj selvrisiko eller frekvensskader, har I alt at vinde ved at have effektive skade- og regresprocesser. For når skadehåndteringen er hurtig og håndteres korrekt, reducerer I risikoen for, at jeres omdømme bliver negativt påvirket, når en skade opstår.

Skaderådgivning er en af vores spidskompetencer. Som specialister hjælper vi dig og din virksomhed med forretningsudvikling knyttet til virksomhedens eget skadeflow, herunder skaderådgivning, skadeadministration samt håndtering af erstatningskrav overfor de ansvarlige.

God kontrol og styring

Vi hjælper dig og din virksomhed med at opbygge og udvikle en ensartet skadehåndteringsstruktur internt i virksomheden. Vi hjælper jer også med at udvikle rammer, politikker, retningslinjer og rutiner, der sikrer kontrol og styring. Det skaber samtidig økonomiske fordele såsom maksimal effektivitet, kundetilfredshed og forbedret cash flow.

Vi tilbyder unikke outsourcing-muligheder og i samarbejde med os, kan I finde en optimal løsning i forhold til at outsource hele eller dele af virksomhedens skade- og regressvolumen.