Kontakt os

Find et kontor i nærheden af din virksomhed eller udfyld kontaktformularen, hvis du gerne vil kontaktes af en af vores rådgivere.

Lige i nærheden

Vi har kontorer over hele Danmark

Det giver os en høj grad af lokalkendskab, ligesom vi også nemt kan komme forbi jeres virksomhed, hvorend I er placeret.

Find kontoret tættest på din virksomhed herunder eller kontakt vores hovedkontor på telefon +45 33 13 33 30.

Find kontor eller rådgiver 

Bliv kontaktet af en specialist

* Vi beder dig udfylde disse obligatoriske felter, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. 

**Dette kontaktsamtykke omfatter koncernforbundne selskaber under Söderberg & Partners Danmark Forsikringsmæglervirksomhed A/S CVR-nr. 35836160 og samarbejdspartnere til koncernen herefter samlet benævnt Söderberg & Partners. Vi tilføjer løbende nye samarbejdspartnere og nye virksomheder til koncernen. Du kan til enhver tid se, hvem vi er på www.soderbergpartners.dk/om-os/kontor/

Med dette samtykke afgiver du oplysninger om navn, e-mailadresse, telefonnummer og postnummer. Söderberg & Partners gemmer og anvender disse oplysninger til administration og til at kontakte dig på baggrund af din anmodning. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i Söderberg & Partners' Databeskyttelsespolitik.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. I så fald bedes du kontakte os på info@soderbergpartners.dk.