Aviation

I en verden med stadigt mere komplekse risici og stor uforudsigelighed er det fornuftigt at have en kompetent forsikringsmægler ved sin side, som har indgående kendskab til de forskellige forsikringsbehov og lovkrav, der stilles til virksomheder inden for luftfartsbranchen.

Vi er jeres forsikringsspecialister på jorden og i luften

... og vores ekspertise spænder bredt

Vores team af aviation specialister har til sammen mere end 90 års solid erfaring med og indblik i forsikringsprodukter til såvel aviation som aerospace. Deres ekspertise gør dem i stand til at identificere risici og udnytte markedets muligheder til at skræddersy den bedst mulige forsikringsløsning.

Vores viden spænder bredt, hvorfor vi håndterer forsikringsformidling til såvel traditionelle motoriserede flyklasser som flytyper med en eller flere motorer.

Det kan f.eks. omfatte:

  • Motorfly (Piston, Turboprop, Jet)
  • Helikoptere (Piston, Turbine)
  • Business Jets
  • Svævefly, ultralight og droner
  • Hangar keeper, MRO
  • Lufthavns- og flyvepladsansvar

Indgående branchekendskab

Aviation er et komplekst forsikringsområde. Vores erfarne aviation specialister har derfor solidt kendskab til, hvordan eksterne forhold som inflation, krig og lovgivning påvirker forsikringsmarkedets muligheder og vilkår. Vores rådgivning er uafhængig, hvilket betyder, at vi altid tager udgangspunkt i jeres bedste interesse, når vi forhandler og sammensætter jeres forsikringsløsninger.

Smidig skadesbehandling

Det kan, for mange virksomhedsejere, være en stressende proces at skulle anmelde en skade. Det tager både tid og ressourcer fra den daglige drift og udvikling. Uanset skadens art og størrelse kan vores aviation specialister hjælpe jer med at navigere i processen, så jeres skader håndteres hurtigt og smidigt af forsikringsselskabet, samt at I får den rette erstatning. Vores mål er at undgå stilstand i jeres virksomhed, så I hurtigt kan vende tilbage til hverdagen igen.

Globalt netværk og lokal ekspertise

Jeres risici ophører ikke ved landegrænsen. Derfor har vores forsikringseksperter gennem mange år opbygget tætte relationer til et bredt netværk af forsikringsselskaber både i udlandet og i Danmark. Det gør, at vi kan skræddersy de bedst mulige forsikringsløsninger, så de passer lige netop jeres behov – uanset hvor specifikke de måtte være.

Kontakt

Bliv ringet op af en erfaren rådgiver - helt uforpligtende!

Med dette samtykke afgiver du oplysninger om navn, e-mailadresse, telefonnummer og postnummer. Söderberg & Partners gemmer og anvender disse oplysninger til administration og til at kontakte dig på baggrund af din anmodning. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i Söderberg & Partners' Databeskyttelsespolitik.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. I så fald bedes du kontakte os på info@soderbergpartners.dk