Erhvervs­forsikring

Erhvervsforsikringer beskytter jeres virksomhed mod økonomiske tab, som følge af skader på jeres ting og ejendom, samt erstatningskrav, som følge af ansattes uagtsomme handlinger og defekte produkter eller ydelser. Hos Söderberg & Partners arbejder vores team af erfarne forsikringsrådgivere tæt sammen med virksomheder for at forstå deres specifikke behov, så vi kan hjælpe med skræddersy en løsning for erhvervsforsikringer.

Hvilke typer erhvervsforsikringer er relevante for jeres virksomhed?

Hos Söderberg & Partners rådgiver vi om alle forskellige typer af erhvervsforsikringer som eksempelvis:

  • Ejendomsforsikring, også kaldet bygningsforsikring: Dækker skader, som skulle opstå på bygninger
  • Erhvervsansvarsforsikring: Dækker virksomhedens erstatningsansvar (overfor 3. mand), som følge af skader eller tab forvoldt af de ansatte i forbindelse med udførelsen af arbejdet.
  • Produktansvarsforsikring: Dækker virksomhedens ansvar for skade eller tab, som følge af et defekt produkt eller en defekt ydelse.
  • Erhvervsbilforsikring: Dækker virksomhedens biler og andre køretøjer mod skader og ansvar.
  • Erhvervsrejseforsikring: Dækker ansatte på forretningsrejser mod uforudsete udgifter og skader.
  • Cyberforsikring: Dækker virksomheden mod de økonomiske konsekvenser af cyberangreb.

Disse er blot nogle få eksempler på de mange forskellige typer af erhvervsforsikringer, som er relevante for virksomheder, og som Söderberg & Partners rådgiver om. Disse forsikringer kan kombineres på forskellige måder for at give den optimale forsikringsdækning for jeres virksomhed.

Vores mål er nemlig at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod risici og minimere deres potentielle tab.

Få uafhængig forsikringsrådgivning hos Söderberg & Partners

Det kan være svært at forudse, hvornår og i hvilket omfang skaden rammer. Derfor er det vigtigt, at I har en erfaren forsikringsmægler ved jeres side, som tager højde for de risici og scenarier, som I måske ikke selv har overvejet.

Hos Söderberg & Partners har vores forsikringsmæglere de uddannelsesmæssige kompetencer og erfaring til at rådgive jeres virksomhed – uanset om I er 2 eller mere end 1.000 ansatte.

Det er vigtigt for os, at I som virksomhed føler jer trygge ved, at I er forsikret korrekt. Det giver jer mulighed for at fokusere på netop dét, som I er bedst til – at drive jeres virksomhed.

På baggrund af vores faglige viden bliver vi ofte brugt som sparringspartner ved eksempelvis udvidelser af forretningsområder, i forhold til hvilken betydning dette kan få for jeres virksomhed. Hvis vi ser mønstre i skader og skadestyper, assisterer vi jer med henblik på forebyggelse af nuværende eller fremtidige skader, så jeres virksomhed er sikret bedst muligt. Vi sørger for det administrative og klæder jer på til at træffe de rigtige beslutninger om jeres risikostyring og forsikringsdækning.

Få mere information om, hvordan du kan få et forsikringstjek af Söderberg & Partners.

Kontakt

Bliv ringet op af en erfaren rådgiver - helt uforpligtende!