Praktikforløb

Tag skridtet mod en spændende karriere i mæglerbranchen. Bliv praktikant hos Söderberg & Partners ifm. dit studie.

Få praktisk erfaring og styrk dit CV

Hos Söderberg & Partners er vi engagerede i din udvikling.

Derfor er det vigtigt for os, at du gennem hele dit praktikforløb hos os får rig mulighed for at udfordre og udvikle dine kompetencer - både fagligt og socialt.

Vores praktikforløb giver dig værdifuld og praktisk erhvervserfaring, hvor du med dine opgaver er med til at flytte vores organisation og hjælpe vores mange kunder.

Du kommer ligeledes til at arbejde tæt sammen med og lære fra branchens dygtigste pensions- og forsikringsmæglere, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at kickstarte din karriere inden for en branche i stor udvikling.

Jeg ville styrke min faglighed i en virksomhed i vækst. Her havde jeg frie rammer til at vælge de forretningsområder, jeg synes var mest interessante. Samtidig var det fedt at kunne omsætte teori i praksis med god vejledning fra mine kolleger, som alle har været ekstremt hjælpsomme og gode til at dele ud af deres viden og erfaring.
Caroline Fischer Larsen
startede som praktikant & er nu kundechef

Skal vi tales ved om vores praktikforløb?

Med dette samtykke afgiver du oplysninger om navn, e-mailadresse, telefonnummer og postnummer. Söderberg & Partners gemmer og anvender disse oplysninger til administration og til at kontakte dig på baggrund af din anmodning. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i Söderberg & Partners' Databeskyttelsespolitik.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. I så fald bedes du kontakte os på info@soderbergpartners.dk

Kontakt os for at høre nærmere