Kontakt os

Find et kontor i nærheden af din virksomhed eller udfyld kontaktformularen, hvis du gerne vil kontaktes af en af vores rådgivere.

Find kontor eller rådgiver

Vi har kontorer over hele Danmark

Det giver os en stor grad af lokalkendskab, ligesom vi også nemt kan komme forbi jeres virksomhed, hvorend I er placeret.

Find kontoret tættest på din virksomhed herunder eller kontakt vores hovedkontor på tlf. +45 33 13 33 30.

Find kontor eller rådgiver

Bliv kontaktet af en specialist

* Vi beder dig udfylde disse obligatoriske felter, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. 

**Dette kontaktsamtykke omfatter koncernforbundne selskaber under Söderberg & Partners Danmark Forsikringsmæglervirksomhed A/S CVR-nr. 35836160 og samarbejdspartnere til koncernen herefter samlet benævnt Söderberg & Partners. Vi tilføjer løbende nye samarbejdspartnere og nye virksomheder til koncernen. Du kan til enhver tid se, hvem vi er på www.soderbergpartners.dk/om-os/kontor/

Med dette samtykke afgiver du oplysninger om navn, e-mailadresse, telefonnummer og postnummer. Söderberg & Partners gemmer og anvender disse oplysninger til administration og til at kontakte dig på baggrund af din anmodning. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i Söderberg & Partners' Databeskyttelsespolitik.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. I så fald bedes du kontakte os på info@soderbergpartners.dk.