Jeres strategiske partner

Söderberg & Partners tilbyder virksomheder rådgivning inden for firmapension og erhvervsforsikring, og vores specialiserede eksperter har solid viden inden for en bred vifte af områder. Vores pensions- og forsikringsrådgivere er både erfarne, proaktive og engagerede i at rådgive med jeres interesser for øje. Vi er en international virksomhed med kontorer over hele Danmark.

Vores historie

Da Söderberg & Partners blev grundlagt i 2004, var det under ledelse af Gustav Rentzhog, der fortsat er koncerndirektør i dag.

Med på deres forretningsidé fik de Per-Olof Söderberg, der indgik som ejer og i dag har rollen som bestyrelsesformand.

Vores forretningsområde omfattede i starten kun pensionsrådgivning, men hurtigt efter kunne vi også tilbyde rådgivning inden for erhvervsforsikringer. Siden da har mange nye forretningsområder set dagens lys, ligesom vi fortsætter med at ekspandere og innovere inden for den finansielle sektor.

De oprindelige 9 analytikere er vokset til mere end 2.000 medarbejdere i vores nu internationale koncern. En koncern som geografisk er at finde i både Sverige, Danmark, Norge, Finland, Holland og Spanien.

Men selvom vi nu er større end nogensinde før, lever entreprenørånden i vores virksomhed stadig i bedste velgående, og vi er ikke i tvivl om, at vores franchisestruktur er en af grundene til dette.

Vores analyseafdeling er en anden ting, vi også er meget stolte af. Den har over årene udviklet sig til at være en af Nordens førende analyseafdelinger. Derfor er det kun naturligt, at analyse er en af hjørnestenene i alt, hvad vi laver.

Det der startede som en drøm, er i dag en velfungerende og vækstende virksomhed. Og derfor er vi i Söderberg & Partners stolte over at være blandt Nordens førende rådgivere inden for forsikringer og finansielle produkter.

Læs mere om Söderberg & Partners

Et udpluk af vores historie

 1. 2004

  Ni svenske analytikere går sammen med en mission om at gøre finansiel analytisk rådgivning tilgængelig for flere, og virksomheden kalder de for Söderberg & Partners.

 2. 2014

  Vi åbner dørene til vores første kontorer i Danmark, Norge og Finland.

 3. 2018

  Vi er nu 2.000 medarbejdere i hele Söderberg & Partners-koncernen.

 4. 2019

  Vores koncern fylder 15 år! Derfor samler vi vores mere end 2.000 medarbejdere fra 6 forskellige lande til et brag af et brag af en jubilæumsfest i Globen Arena i Stockholm.

 5. 2019

  Vi byder et nyt samarbejde med vores erhvervskunde nr. 13.500 varmt velkommen. Vores kunder tæller alt fra lokale virksomheder med få ansatte til globale koncerner med tusindvis af ansatte.

 6. 2022

  Vi vækster fortsat, og det betyder, at vi nu beskæftiger mere end 300 medarbejdere fordelt på over 21 kontorer over hele Danmark.

Kontakt

Bliv ringet op af en erfaren rådgiver - helt uforpligtende!