Firmapension

En firmapension kan være en attraktiv fordel for medarbejderne. Pensionsmarkedet kan dog være et indviklet område at gøre sig klog på. Derfor er det en god idé at have en ekspert ved jeres side, der kan hjælpe jer med at sammensætte den firmapensionsordning, der passer til netop jeres virksomhed.

Hos Söderberg & Partners tilbyder vi rådgivning om valg af pensionsordning og hjælper virksomheder med at skræddersy en løsning, der passer til deres specifikke behov og ønsker. I kan få en omfattende løsning inden for firmapension, som inkluderer rådgivning, implementering og administration af pensionsordninger samt en intuitiv online platform til at administrere pensionsordninger.

Hvad er firmapension?

Firmapension er en pensionsordning, som en virksomhed opretter for sine medarbejdere. Her vil arbejdsgiveren typisk indbetale et fast beløb eller en procentdel af medarbejderens løn hver måned til deres pensionsordning.

Ofte kan medarbejderen selv have en medbestemmelse over, hvordan deres pensionsmidler skal investeres inden for visse rammer. Når medarbejderen skal på pension, kan de trække pengene ud af deres firmapensionsordning enten som en udbetaling over en årrække eller en livsvarig udbetaling.

Fordele ved firmapension

Der kan være flere fordele ved en firmapension - både for medarbejderne såvel som arbejdsgiver.

En firmapension giver medarbejderne muligheden for at spare op til sin pension. Det kan lede til en øget trivsel for medarbejderen og tilfredshed, da det giver dem en følelse af økonomisk tryghed og sikkerhed for fremtiden. Samtidig kan medarbejderne få en bedre pensionsopsparing, da arbejdsgiveren typisk indbetaler et større beløb, end medarbejderen selv ville kunne bidrage med.

Arbejdsgiveren kan blandt andet bruge denne firmapension som en konkurrencefordel i rekrutteringsprocessen, da det signalerer, at virksomheden tager medarbejdernes fremtid alvorligt og er villig til at investere i dem. Derudover kan firmapensioner være fordelagtige skattemæssigt både for arbejdsgiveren og medarbejderen.

Få mere information om firmapension for medarbejdere.

Hvordan kan vi hos Söderberg & Partners hjælpe jer?

Hos Söderberg & Partners tilbyder vi uafhængig pensionsrådgivning til virksomheder, der ønsker enten at etablere eller optimere en firmapensionsordning. 

Her vil vores erfarne rådgivere hjælpe jeres virksomhed med at finde den rette løsning, der passer til jeres specifikke ønsker og behov. Vi kan blandt andet hjælpe med at vælge den rigtige type firmapension, sørge for en gnidningsfri implementering og løbende monitorering og justering af ordningen. Læs mere om personlig og analytisk pensionsrådgivning hos Söderberg & Partners.

Kontakt

Få et gratis 360 graders pensionstjek - helt uforpligtende!