Juridisk information

Bliv klogere på os og vores praksis.

Generel information om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners Danmark reguleres af lov om forsikringsformidling.

 Det betyder blandt andet, at forsikringsmæglere og rådgivere, skal have en bred forsikringsfaglig baggrund, besidde relevant viden indenfor juridiske og økonomiske områder, samt have praktisk erfaring. Disse krav lever samtlige forsikringsmæglere og rådgivere hos Söderberg & Partners op til.

Ifølge lov om forsikringsformidling har en uafhængig forsikringsformidler pligt til at oplyse om navn og adresse, registrering hos Finanstilsynet samt hvordan denne kan kontrolleres, ansvarsforsikring, klagemulighed og hvordan tvister afgøres.

Læs mere

Kvalitetsarbejde

Vi leverer høj kvalitet til vores kunder

I Söderberg & Partners koncernen beskæftiger flere afdelinger sig direkte med kvalitetsarbejde. De vigtigste er Operational Excellence, Intern kvalitetskontrol, Risikokontrol samt Intern revision. Vores kvalitetsarbejde har til formål at sikre, at vi leverer høj kvalitet til vores kunder.

Læs mere

Klager

Har vi ikke levet op til dine forventninger?

Klager skal rettes til klageansvarlige hos Söderberg & Partners via brev eller mail. Der skal medsendes relevant dokumentation og navnet på den medarbejder hos Söderberg & Partners, der har håndteret sagen. Herefter modtager du en bekræftelse på modtagelse af klagen indenfor 3 arbejdsdage. 

Læs mere

 

Databeskyttelses­politik

Hvordan beskytter vi dine data?

Databeskyttelsesforordningen trådte i kraft i maj 2018, og er EU´s fællesgrundlag for behandling af persondata. Databeskyttelsesforordningen er i Danmark suppleret af databeskyttelsesloven. Formålet med lovgivningen er at styrke beskyttelsen af fysiske personers oplysninger.

Det er vigtigt for os i Söderberg & Partners at beskytte personoplysninger, og derfor har vi en databeskyttelsespolitik, som skal give klarhed over, hvilke personoplysninger vi indsamler, samt hvordan vi behandler dem. I Söderberg & Partners har vi en databeskyttelsespolitik som gælder for hele Söderberg & Partners Danmark. 

Læs mere