Skip to main content Skip to main navigation

Juridisk information

Bliv klogere på os og vores praksis

Sådan arbejder vi

Söderberg &  Partners virksomhed styres bl.a. af lov om forsikringsformidling, lov om finansiel rådgivning til forbrugere, lov om tiltag mod hvidvask af penge og finansiering af terrorisme, Finanstilsynets forskrifter og almene råd om forsikringsformidling, Finanstilsynets forskrifter og almene rådom tiltag mod hvidvask af penge og finansiering af terrorisme samt Finanstilsynets forskrifter og almene råd om finansiel rådgivning til forbrugere. En stor del af vores virksomheder skal autoriseres, og for at drive dem stilles der en række krav til Söderberg & Partners som selskab, men også til de enkelte medarbejdere. Blandt andet skal de, der formidler forsikringer og giver finansielle råd, have en bred viden inden for forsikring, have relevant viden inden for jura og økonomi samt praktisk erfaring. Samtlige rådgivere hos Söderberg & Partners har gennemført en passende uddannelse og har den erfaring, der kræves.

Söderberg & Partners
Det med småt

Juridisk information

"Den danske model for arbejdsmarkedspensioner er født i 80’erne, hvor langt de fleste lønmodtagere som en selvfølge var tilknyttet en bestemt fagforening, og hvor staten stillede et finmasket sikkerhedsnet til rådighed for dem,der blev syge og faldt uden for arbejdsmarkedet. Siden har verden ændret sig. Fagforeningerne er skrumpet, og folk er også i andre sammenhænge vænnet til, at de har valgmuligheder. Samtidig har der gennem årtier været et permanent fokus på, at flere skal blive på arbejdsmarkedet,trods sygdom eller anden svækkelse. Det ene med det andet med det tredje er den gamle model,og dermed pensionskasserne, kommet unde

Læs mere
Kvalitetsarbejde

Vi leverer høj kvalitet til vores kunder

I Söderberg & Partners-koncernen beskæftiger flere afdelinger sig direkte med kvalitetsarbejde. De vigtigste er Operational Excellence, Intern kvalitetskontrol, Risikokontrol samt Intern revision. Vores kvalitetsarbejde har til formål at sikre, at vi leverer høj kvalitet til vores kunder. 

Læs mere
Honorar og Vederlag

Læs om vores Honorar og Vederlag

For os indebærer åbenhed to ting - at vi tilbyder store dele af bankernes og forsikringsselskabernes produkter, og at vi altid taler om, hvilken betaling vi får. For os er det indlysende, at vores råd er baseret på, hvad der er bedst for dig

læs mere
Klager

Har vi ikke levet op til dine forventninger?

Fortæl os hvad vi kunne gøre bedre. Vi tager alle henvendelser seriøst. 

Læs mere
Databeskyttelsespolitik

Hvad gør Söderberg & Partners?

Databeskyttelsesforordningen trådte i kraft i maj 2018, og er EU´s fællesgrundlag for behandling af persondata. Databeskyttelsesforordningen er i Danmark suppleret af databeskyttelsesloven.  Formålet med lovgivningen er at styrke beskyttelsen af fysiske personers oplysninger. Det er vigtigt for os i Söderberg & Partners at beskytte personoplysninger, derfor har vi en databeskyttelsespolitik, som skal give klarhed over, hvilke personoplysninger vi indsamler, samt hvordan vi behandler dem.

I Söderberg & Partners har vi udarbejdet en databeskyttelsespolitik gældende for henholdsvis vores liv-selskab og skade-selskab. Politikken for skade-selskabet kan ses nedenfor og liv-selskabets politik kan modtages på forspørgsel.

Læs mere