Vores kunder anbefaler os

Vores vigtigste opgave er at sikre, at vores kunder har de rette løsninger, der er tilpasset dem og deres behov. Og vi gør det ganske godt, siger de.

4,8 stjerner på Trustpilot

Mere end 3.000 af vores kunder har delt deres oplevelse af Söderberg & Partners på Trustpilot, og de giver os tilsammen tæt på de 5 stjerner, man maksimalt kan få. Dét er vi meget stolte over!

Super kompetent og nærværende rådgivning. Grundig og kompetent gennemgang af pension. Fik forklaret det jeg ikke forstod. Udfordret på de valg jeg tog, så jeg rent faktisk reflekterede og forstod konsekvens. Alt i alt helt fantastisk rådgiver :-)
Anonym
Trustpilot
Læs flere anmeldelser
Jeg fik svar på en masse ting jeg har gået med længe. Majbritt var super god til at vise mig et billede af hvordan min pension kommer til at blive. Fortalte mig en masse ting jeg ikke var klar over. Så jeg gik derfra helt høj af alle de ting jeg havde lært om min pension. Hun gik mig til at blive mere tryg omkring min pension. Tusind tak for det.
Per
Per
Trustpilot
Læs flere anmeldelser
Den gode service. Vi fik en super forklaring på hvordan vores pension og forsikring kunne skrues sammen. Og den efterfølgende kommunikation når der var spørgsmål kom svaret med det samme. Så bliv endelig ved med det.
Martin
Martin
Trustpilot
Læs flere anmeldelser
Dejlig rolig gennemgang, som gav et virkelig godt overblik. Kompetent rådgivning, som gjorde at man følte sig i gode hænder.
Kenneth
Kenneth
Trustpilot
Læs flere anmeldelser
Behagelig og professionel rådgiver. Tog sig god tid til at sætte sig ind i min situation og rådgiver ud fra det. Jeg fik svar på mine spørgsmål og blev mødt af en engageret, dygtig og venlig rådgiver.
Nichlas
Nichlas
Trustpilot
Læs flere anmeldelser

Bliv kontaktet af en specialist