Bliv franchisetager

Vi er altid på udkig efter mæglere, som er interesseret i at etablere sig som franchiseenhed under Söderberg & Partners.

Bliv franchisemægler i Söderberg & Partners

Potentialet i at drive mæglervirksomhed i Danmark er stort, og derfor er konkurrencen benhård blandt markedets eksisterende mæglervirksomheder.

Siden vi i 2014 etablerede os i Danmark har vi dog kun oplevet ekspansiv vækst inden for både vores forsikrings- og pensionsben.

Vores virksomhed er organiseret ud fra en række franchiseenheder, som supporteres af vores hovedkontor, der arbejder inden for områder som analyse, forretningsudvikling, økonomi, compliance samt kommunikation og marketing. Det giver dig og dit team muligheden for at forblive en selvstændig enhed med en sikkerhed for, at I aldrig står alene, men derimod har et stærkt bagland i ryggen.

Et stærkt brand

Gode muligheder for at udvide med flere forretningsområder Innovative løsninger og købestærke investorer Konkurrencedygtige leverandøraftaler Stordriftsfordele

Unikke digitale løsninger

Du får adgang til vores unikke analyseværktøjer, faciliteter og it-platform. Det skaber overblik og giver dig de bedste forudsætninger for at yde rådgivning, som er både analytisk og personlig.

Vi kender reglerne

Vores compliance afdeling sørger for, at du og dine kolleger kender til alle de gældende regler og regulativer, man som mægler skal overholde i dag. Det sparer jer tid, så I kan bruge jeres tid der, hvor I er bedst – ude ved kunderne.

Support

For at du kan levere den bedst mulige kunderådgivning, står vi bl.a. til rådighed med sparring ved faglige spørgsmål, assistance ved leverandørsituationer og læring gennem vores S&P Academy.
I Söderberg & Partners har jeg firhed til at opbygge min kundeportefølje selv. Det passer mig rigtig god. Derudover kan jeg tilbyde mine kunder nogle gunstige vilkår på grund af de stordriftsfordele, som Söderberg & Partners har opbygget med alle markedets leverandører.
Kasper Magelund
Forsikringsmælger & partner

Kontakt os for at høre nærmere