Skip to main content Skip to main navigation

Karriere

Gør dine idéer til virkelighed hos Söderberg & Partners

Se vores ledige stillinger

Vores kreative og stimulerende miljø får mennesker til at vokse, og vi søger hele tiden efter begavede og kompetente kollegaer med en stærk vilje til at opnå succes og lyst til at udvikle sig inden for deres arbejdsområde.

Söderberg & Partners har på få år udviklet sig fra at være et lille entreprenørdrevet selskab til at blive en af Nordens førende uafhængige mæglere af forsikringer og finansielle produkter. Det har været en meget spændende rejse, og udviklingen fortsætter kontinuerligt. Koncernen har ca. 1600 medarbejdere, dvs. at vi gennemsnitligt rekrutterer over 100 nye medarbejdere om året på nordisk plan.

Kontakt os eventuelt for at høre mere om dine muligheder! 

Læs mere
Har vi ingen åbnE STILLINGER?

Uopfordret ansøgning

Du er velkommen til at sende os din ansøgning og CV uopfordret. Vi gemmer dit CV og vender tilbage til dig, såfremt der opstår en ledig stilling, der mathcer din profil.

Læs mere
Hos Söderberg & Partners er der flere muligheder for dig som studerende inden for f.eks. telemarketing, administration og analyse

Studerende

En hel del studerende arbejder hos os sideløbende med deres studier, særligt inden for telemarketing, administration og analyse, men også i andre afdelinger. Studiejobbet er en god indgangsvinkel for dygtige studerende med ambitioner inden for det finansielle område.

Vores studerende får hurtigt et stort ansvar for deres egne arbejdsopgaver. Ofte har du et arbejdsområde, som du håndterer forholdsvist selvstændigt. Dine arbejdstider er fleksible, men afhænger ofte af teamets behov og inden for hvilket område du arbejder. Vi foretrækker ikke nogen specifik uddannelse - det vigtige er, at du er lærenem, dygtig og ambitiøs.

Det som også har vist sig at trække medarbejdere til Söderberg & Partners, er vores evne til at være åbne for medarbejdernes ideer og vilje til at udvikle sig inden for et bestemt område. Selvstændigt arbejde, i samarbejde med vores mere erfarne medarbejdere, giver store muligheder for kompetenceudvikling og mere avancerede arbejdsopgaver for den, der har egen drivkraft til udvikling og læring.