Vi optimerer din forsikringsdækning og sikrer din virksomhed

I Söderberg & Partners har vi erfarne forsikringsmæglere med stor viden og ekspertise inden for alle typer brancher og virksomheder.

Vores rådgivere er lokalt til stede over hele landet og kan tage sig af alt, hvad der har med jeres forsikringer at gøre. Vores analytikere arbejder med at analysere og undersøge udvalget af forsikringsprodukter på forsikringsmarkedet, så I som virksomhed i samarbejde med vores rådgivere nemt kan sammensætte den forsikringsløsning, der passer jer bedst.

Bliv kontaktet af en forsikringsmælger

 

Højt serviceniveau

Med lokal tilstedeværelse i hele landet leverer vores rådgivere førsteklasses service gennem innovative og skræddersyede forsikringsløsninger. Vi hjælper jeres virksomhed med at håndtere trusler og muligheder, så I kan fokusere på jeres forretning og realisere jeres visioner.

Analysedrevet rådgivning

Vores rådgivere tager altid udgangspunkt i vores analytikeres grundige gennemgang af forsikringsmarkedet, hvor vi identificerer fordele og ulemper ved forskellige forsikringer – så du kan være tryg ved din forsikringsdækning.

Gunstige forsikringstilbud

Som kunde hos Söderberg & Partners får du adgang til unikke forsikringstilbud på markedet, som vi grundet vores organisations størrelse og store købekraft på markedet kan forhandle til billigere priser og bedre vilkår.

Hvorfor hyre en forsikrings­mægler?

Forsikringer til virksomheder er et komplekst område, der kræver både indgående kendskab til risici, dækning og omkostninger. Vores forsikringsmæglere er uafhængige af markedets forsikringsselskaber, hvilket betyder, at de rådgiver med fokus på jeres interesser - og ingen andres. Ved at få råd og vejledning fra en forsikringsmægler kan I spare jer selv tid og penge - samtidig med, at I kan være trygge ved, at I er forsikret bedst muligt.
Læs artiklen

Vi rådgiver alle typer virksom­heder

Det kan være svært at forudse, hvornår og i hvilket omfang skaden rammer. Derfor er det vigtigt, at I har en erfaren forsikringsmægler ved jeres side, som tager højde for de risici og scenarier, som I måske ikke selv har overvejet.

Vores forsikringsmæglere har de uddannelsesmæssige kompetencer og erfaring til at rådgive jeres virksomhed – uanset om I er 2 eller mere end 1.000 ansatte.

Det er vigtigt for os, at I som virksomhed føler jer trygge ved at bruge os. Derfor bærer vi ansvaret for, at I er forsikret korrekt. Vores mål er nemlig, at jeres forsikringer ikke skal være en unødig bekymring for jer. Det giver jer mulighed for at fokusere på netop dét, som I er bedst til – at drive jeres virksomhed.

På baggrund af vores faglige viden bliver vi ofte brugt som sparringspartner af eksempelvis udvidelser af forretningsområder, og hvilken betydning dette kan få for jeres virksomhed. Hvis vi ser mønstre i skader og skadestyper, assisterer vi jer med henblik på forebyggelse af nuværende eller fremtidige skader, så jeres virksomhed er sikret bedst muligt. Samtidig kan I naturligvis være inde over forsikringsprocessen i den grad, I selv ønsker det.

Bliv klogere på, hvorfor I bør vælge os

Kontakt

Bliv ringet op af en erfaren rådgiver - helt uforpligtende!