Vi kan hjælpe jer med jeres forsikringspolitik

Vores rådgivning tager udgangspunkt i jeres unikke forsikringspolitik.

Det er en politik, hvis formål er at definere i hvilken grad, I ønsker at forsikre jeres virksomhed mod en given risiko. Herved kan vi bedre sikre os, at I er korrekt dækket samtidig med, at jeres forsikringspræmie er så lav som mulig. Har I ikke en eksisterende politik, kan hjælpe vi jer med at udarbejde en med udgangspunkt i jeres specifikke behov som virksomhed.

Vores digitale platform giver jer ét samlet overblik

Vores markedsanalyser sikrer jer et tydeligt indblik

Effektiv skadeshåndtering

Vores digitale selvbetjeningsløsning giver jer kontrol

Vi yder specialiserede rådgivning på jeres ansvarsforsikringer

Vi samarbejder med internationale forsikringsselskaber

Bliv kontaktet af en specialist

* Vi beder dig udfylde disse obligatoriske felter, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. 

**Dette kontaktsamtykke omfatter koncernforbundne selskaber under Söderberg & Partners Danmark Forsikringsmæglervirksomhed A/S CVR-nr. 35836160 og samarbejdspartnere til koncernen herefter samlet benævnt Söderberg & Partners. Vi tilføjer løbende nye samarbejdspartnere og nye virksomheder til koncernen. Du kan til enhver tid se, hvem vi er på www.soderbergpartners.dk/om-os/kontor/

Med dette samtykke afgiver du oplysninger om navn, e-mailadresse, telefonnummer og postnummer. Söderberg & Partners gemmer og anvender disse oplysninger til administration og til at kontakte dig på baggrund af din anmodning. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i Söderberg & Partners' Databeskyttelsespolitik.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. I så fald bedes du kontakte os på info@soderbergpartners.dk.