Hvorfor vælge os?

Pensionsmarkedet kan være et indviklet område at gøre sig klog på. Derfor er det en god idé at have en ekspert ved jeres side, der kan hjælpe jer med at sammensætte den pensionsordning, der passer til netop jeres virksomhed.

Vi finder den bedste firmapension

Ved at vælge os som pensionsmægler får jeres virksomhed og medarbejdere:

  • Analytisk og personlig rådgivning baseret på jeres virksomheds behov
  • En strategisk og fagligt kompetent sparringspartner, som kun har jeres interesser for øje
  • Jeres egen personlige rådgiver indenfor firmapension
  • Fordelagtige pensionsløsninger som følge af vores nære kontakter med markedets pensionsselskaber samt vores størrelse på det nordiske marked

I får analytisk og dokumenteret rådgivning

Pensionsopsparingen er den jeres medarbejdere skal leve af, når de en dag går på pension. Og det er ikke noget, vi tager let på. Derfor baserer vi vores rådgivning på objektiv analyse af pensionsmarkedet. Det gør os i stand til at rådgive om, hvilken pensionsordning, der tilgodeser jer og jeres medarbejderes behov bedst og mest fordelagtigt.

I får jeres egen personlige kontaktperson

Det er vigtigt for os, at I har en tillidsfuld og tryg kontakt til jeres egen personlige rådgiver. Derfor er vi lokalt til stede i hele Danmark, hvilket gør det nemt for os at komme forbi jeres kontorer, hvor end I holder til. Vi tror på, at den personlige relation skaber de bedste rammer for et godt samarbejde.

I ved altid, hvad I betaler for

Vi er transparente omkring, hvad vi tager for vores rådgivning. På den måde ved I, hvad I får ud af vores samarbejde. Derfor modtager I konkret information om vores vederlag, inden vores samarbejde begynder.

Vores størrelse giver jer de mest optimale løsninger

Som en af Nordens førende mæglere på pensionsmarkedet har vi stordriftsfordele. Det betyder, at vi har gode kontakter blandt alle pensionsselskaber, som vi kan trække på, når vi skal forhandle de mest optimale løsninger på jeres vegne.

Kontakt

Få et gratis 360 graders pensionstjek - helt uforpligtende!