For dig som medarbejder

Det kan du bruge din arbejdsplads’ pensionsmægler til.

Medarbejderne er vigtige for virksomheden

Du og dine kollegaer er den vigtigste ressource din arbejdsgiver har, og jeres økonomiske tryghed og sundhed er af stor betydning.

Derfor har din arbejdsgiver har indgået et samarbejde med Söderberg & Partners i forhold til at rådgive dig om din pensions- og sundhedsordning.

I Söderberg & Partners tror vi på, at god rådgivning afhænger af tillid. Derfor er din arbejdsplads blevet tilknyttet en eller flere personlige rådgivere, der står til rådighed for dig og dine kolleger med jeres firmapension.

Rådgiveren kan hjælpe dig med at tilpasse de forsikringsdækninger udvalgt af din arbejdsgiver, så de passer til dig og dine nærmeste.

I et rådgivningsmøde vil du og rådgiveren tale om, hvordan du ønsker, at du og din familie er dækket i tilfælde af følgende livssituationer:

  • Hvis du bliver ramt af længerevarende eller kritisk sygdom
  • Hvis du mister livet
  • Hvis du får behov for hurtig helbredsundersøgelse og -behandling
  • Når du går på pension

Men vi kan mere end dét

Udover at rådgive dig om din pensions- og sundhedsordning via din arbejdsgiver, tilbyder vi også en individuel og uafhængig rådgivning om den totale økonomi og formue ved pension for hele husstanden - et koncept vi kalder Værdiplanlægning. Dette er en ekstra service, der skal betales særskilt. Ønsker du at få oprettet et testamente, tilbyder vi en rabat på 15% via vores samarbejdspartner.

Værdiplanlægning

Har du drømme for dit fremtidige pensionsliv, og ønsker du at få et totalt overblik over din økonomiske situation?

Rigtig mange bekymrer sig over, om de har råd til at leve det liv, de drømmer om, når de en dag går på pension. Men sådan behøver det ikke at være. Hos Söderberg & Partners tilbyder vi en individuel og uafhængig rådgivning om den totale økonomi og formue ved pension for hele husstanden - et koncept vi kalder Værdiplanlægning. 

Værdiplanlægning er en personlig rådgivning, hvor der tages udgangspunkt i drømmene om et godt pensionsliv, og hvordan de økonomisk kan lykkes. Konceptet rummer flere typer af rådgivning om den totale økonomi og formue ved pension, herunder skatteoptimering og optimering af samspillet med offentlige ydelser.

Uanset hvad der er særligt behov for at kigge på, så vil rådgivningen ske med en faglig kompetent og modig rådgiver, med stor økonomisk indsigt og som tør udfordre holdninger. Både rådgivningssamtalen og beslutningsgrundlaget som udleveres efter mødet, vil være individuelt tilpasset husstanden, og i et sprog, der er let at forstå. Udover et økonomisk overblik, hjælper vi også med at belyse arveforhold, herunder:

  • Fremtidsfuldmagt
  • Testamente
  • Begunstigelse
  • Særeje

Pensionsplanlægning

Mange mennesker har mange flere penge til rådighed, end de lige går og regner med, fordi de ikke har et overblik over deres forskellige pensionsopsparinger, friværdi i huset og opsparing i investeringer og værdipapirer.

Vores lyttende og nærværende rådgiver, vil med udgangspunkt i husstandens samlede økonomiske forhold give et struktureret overblik over alle værdier, der skal i spil. Herfra udarbejdes et beslutningsgrundlag, hvor der redegøres for pensionsoptimering, hvor langt økonomien rækker og hvad der eventuelt skal gøres, og meget mere.

Hvis du gået på pension kan Söderberg & Partners hjælpe med at skabe et billede af, hvilken del af husstandens samlede formue, der først skal udbetales, og hvilke midler der med skattemæssig fordel kan vente med at blive tage hul på. Efter seniorrådgivningen udarbejdes en personlig og langsigtet analyse, der blandt andet indeholder et budgetark over det årlige rådighedsbeløb og hjælp til planlægning af pensionsudbetalinger mv. for hele husstanden.

Virksomhedsoptimering

Hvis du er erhvervsdrivende, uanset selskabsform, kan der være meget fornuft i at lave en god planlægning, så der kan spares topskat i både opsparings- og nedsparingsperioden, samtidigt med en optimering ift. offentlige ydelser.

Söderberg & Partners kan hjælpe dig med at belyse mulighederne for at bruge et evt. overskud i virksomheden til at styrkelse af økonomien og dermed optimere mulighederne ved pension. Dette kunne være ophørspension, kreditorbeskyttelse, generationsskifteoptimering, skatteoptimering, arveforhold og meget mere.

Rabat på testamente

I Söderberg & Partners oplever vi, at rigtig mange mennesker ikke har et testamente. Og det kan have store konsekvenser for de pårørende, hvis uheldet er ude.

Vi rådgiver ikke selv om oprettelse af testamente, men da vi ønsker at yde en full-service rådgivning, har vi indgået et samarbejde med FamilieTestamente, hvor du som kunde hos Söderberg & Partners får 15 % rabat. 

Læs mere om FamilieTestamente her

 

Kontakt os

Så kontakt din arbejdsgivers pensionsmægler, som vil kunne hjælpe med dine specifikke spørgsmål vedrørende netop din situation.

Er du usikker på, hvem der er personlig rådgiver for din arbejdsplads eller har du generelle spørgsmål til os og vores organisation? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 33133330.