For dig som medarbejder

Det kan du bruge din arbejdsplads’ pensionsmægler til.

Medarbejderne er vigtige for virksomheden

Du og dine kollegaer er den vigtigste ressource din arbejdsgiver har, og jeres økonomiske tryghed og sundhed er af stor betydning.

Derfor har din arbejdsgiver har indgået et samarbejde med Söderberg & Partners i forhold til at rådgive dig om din pensions- og sundhedsordning.

I Söderberg & Partners tror vi på, at god rådgivning afhænger af tillid. Derfor er din arbejdsplads blevet tilknyttet en eller flere personlige rådgivere, der står til rådighed for dig og dine kolleger.

Rådgiveren kan hjælpe dig med at tilpasse de forsikringsdækninger udvalgt af din arbejdsgiver, så de passer til dig og dine nærmeste.

I et rådgivningsmøde vil du og rådgiveren tale om, hvordan du ønsker, at du og din familie er dækket i tilfælde af følgende livssituationer:

  • Hvis du bliver ramt af længerevarende eller kritisk sygdom
  • Hvis du mister livet
  • Hvis du får behov for hurtig helbredsundersøgelse og -behandling
  • Når du går på pension

Men vi kan mere end dét

Udover at rådgive dig om din arbejdsplads’ pensions- og sundhedsordning, kan vi også hjælpe dig med at få komplet overblik over din økonomiske situation for din pensionisttilværelse med en udvidet rådgivningssamtale, som vi kalder Værdiplanlægning samt give dig 15% rabat på at få lavet et testamente.

Værdiplanlægning

Har du drømme for dit fremtidige pensionsliv, og ønsker du at få et totalt overblik over din økonomiske situation?

Så anbefaler vi, at du får sat en udvidet rådgivningssamtale op med os, når du er fyldt 55 år.

Her får du blandt andet et budgetark over dit månedlige rådighedsbeløb og hjælp til planlægning af pensionsudbetalinger. Det er også muligt at invitere din eventuelle ægtefælle/samlever med til rådgivningen, så I får et samlet overblik over jeres indkomst, når I en dag begynder et nyt kapitel af jeres liv udenfor arbejdsmarkedet.

Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere om Værdiplanlægning

Rabat på testamente

I Söderberg & Partners oplever vi, at rigtig mange mennesker ikke har et testamente. Og det kan have store konsekvenser for de pårørende, hvis uheldet er ude.

Vi rådgiver ikke selv om oprettelse af testamente, men da vi ønsker at yde en full-service rådgivning, har vi indgået et samarbejde med FamilieTestamente, hvor du som kunde hos Söderberg & Partners får 15 % rabat (normalpris 2.995 kr.). 

Læs mere om FamilieTestamente her

 

Kontakt os

Så kontakt din arbejdsgivers pensionsmægler, som vil kunne hjælpe med dine specifikke spørgsmål vedrørende netop din situation.

Er du usikker på, hvem der er personlig rådgiver for din arbejdsplads eller har du generelle spørgsmål til os og vores organisation? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 33133330.