Pensions­rådgivning

Hos Söderberg & Partners forstår vi vigtigheden af at planlægge jeres økonomi og sikre jeres fremtidige økonomiske stabilitet. Pensionsplanlægning er en afgørende del af denne proces, og vores erfarne pensionsrådgivere kan hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger for at sikre, at I får den pension, I ønsker.

Hvad er en pensionsmægler?

En god pensionsordning er en af de vigtigste aktiver, I som virksomhed kan tilbyde jeres medarbejdere. Men pensionsmarkedet kan være en kompleks størrelse at blive klog på – især fordi pensionsselskaberne jævnligt ændrer deres vilkår og nye regler indføres. Ændringer som ikke nødvendigvis tager hensyn til jer, men som kan have stor betydning for jeres pensionsordning. Derfor har I brug for en pensionsmægler ved jeres side, som udelukkende varetager jer og jeres medarbejderes interesser.

En pensionsmægler er en uafhængig rådgiver, der hjælper jeres virksomhed med at vælge og administrere pensionsordninger for jeres medarbejdere. En pensionsmægler arbejder på vegne af jeres virksomhed og har derfor kun én interesse i tankerne: At finde den bedste firmapension til jeres virksomhed og jeres medarbejdere.

Jeres pensionsmægler kan hjælpe jeres virksomhed med at navigere i det komplekse pensionslandskab. Pensionsmægleren vil gennemgå forskellige pensionsleverandører og produkter, og derefter præsentere de bedste muligheder for jer.

Pensionsmægleren vil også hjælpe med at administrere pensionsordningen, herunder at sikre at jeres medarbejdere bliver informeret og engageret i deres pensionsordning, og informere om eventuelle ændringer i pensionslovgivningen.

Fordele ved en pensionsmægler

Der er mange gode fordele ved at benytte en pensionsmægler. En pensionsmægler er en uafhængig rådgiver, hvilket vil sige, at pensionsmægleren vælger den bedste pensionsordning for kundens individuelle behov og ønsker. Her kan pensionsmægleren også hjælpe ved at sammenligne forskellige pensionsordninger og investeringsmuligheder og give råd om, hvilken der er den bedste løsning. 

Ved at benytte en pensionsmægler kan I som kunde spare en masse tid og besvær, ved at lade pensionsmægleren stå for hele pensionsprocessen, herunder at sammenligne forskellige pensionsordninger og investeringsmuligheder, samt at administrere og overvåge pensionsordningen over tid.

Jeres pensionsmæglere kan også hjælpe dig med at vælge en pensionsordning, som har en investeringsprofil, som passer på jeres risikoappetit.

Få pensionsrådgivning hos Söderberg & Partners

I vores verden findes der sjældent løsninger, der passer alle. Derfor tager vi i Söderberg & Partners altid udgangspunkt i jeres specifikke ønsker for en god pensionsordning, når vi objektivt analyserer pensionsmarkedet. 

Som uafhængig pensionsmægler arbejder vi i jeres interesse, hvilket betyder, at vi udelukkende repræsenterer jeres virksomhed og derfor ikke handler på vegne af nogen pensionsselskaber. Det gør os i stand til at skræddersy en pensionsløsning, der passer lige netop jer og jeres medarbejdere og sikrer jer de bedste vilkår og korrekte dækninger. Vores uafhængighed betyder samtidig, at vi aftaler vores vederlag direkte med jer som kunde.

Vi reguleres af lov om forsikringsformidling. Det betyder blandt andet, at vores mæglere og rådgivere skal have en bred forsikringsfaglig baggrund, besidde relevant viden indenfor juridiske og økonomiske områder, samt have praktisk erfaring. 

Derudover er vi registreret hos Finanstilsynet, som er den myndighed, der overvåger virksomheder på det finansielle område. 

Se hvilke fordele I får ved at vælge os

Kontakt

Få et gratis 360 graders pensionstjek - helt uforpligtende!