Söderberg & Partners Aalborg, Gasværksvej

Vi tilbyder meget mere end blot standardløsninger inden for pension og sundhed. Vi leverer årlige holistiske beslutningsgrundlag baseret på omfattende dataindsigt, der altid imødekommer både dine og dine medarbejderes behov.

Adresse
Gasværksvej 3-5
9000 AALBORG
Find os

Faglighed skaber forskellen: En unik kundeoplevelse

Velkommen til Söderberg & Partners på Gasværksvej i Aalborg – hvor kunden er i centrum. Med transparent analyse og høj faglighed står vores dygtige og dedikerede team klar til at hjælpe med en markedskonform firmapensions- og sundhedsløsning.

Hos os møder du en unik musketerånd – det er én for alle og alle for én. Vi tror på, at vi når længst ved at løfte i fællesskab; den enes succes er også den andens. Dette inkluderer også vores kunder, fordi din succes er vores. Udover årlig benchmarking af jeres sundheds- og pensionsordning på 256 parametre, har vi landsdækkende samarbejdsaftaler med advokater og socialrådgivere. Vi tilbyder et unikt HR-koncept til virksomheder, som sætter medarbejdertilfredshed øverst på dagsordenen.

Vores faglighed er din styrke

Vi er stolte af at kalde os selv 'pensionsnørder', da vi i al beskedenhed besidder branchens højeste uddannelser. Vi tror på, at høj faglighed er afgørende i en kompleks pensionsbranche med kontinuerlig meget ny lovgivning. Vi skræddersyer jeres pensionsløsning, så I kan være sikker på altid at have en markedskonform firmapensionsløsning – den bedste til jeres virksomhed.

Meget mere end standard løsninger

Som uafhængige pensionsrådgivere arbejder vi udelukkende for dig. Med vores 256 omfattende analyseparametre får du meget mere end en standard løsning. Takket være vores transparente benchmarkanalyse sikrer vi behørig compliance og et holistisk beslutningsgrundlag.

Vi står sammen med dig og løfter i fællesskab

Vi tror på, at samarbejde er nøglen til succes. Med vores mindset, der omfavner principperne 'én for alle og alle for én', har vi et omfattende netværk af advokater, socialrådgivere og HR-løsninger over hele landet. Som din pålidelige partner, er vi altid til rådighed, så du aldrig står uden hjælp, uanset hvilke udfordringer der måtte opstå.

Alle virksomheder er unikke

Og det bør din pensions- og sundhedsordning også være. Vi skræddersyr løsninger, der er tilpasset til din virksomheds individuelle behov og mål.

Uanset hvilken branche du er en del af, eller hvilken overenskomst du har, forstår vi vigtigheden af at tilbyde den rette firmapensions- og sundhedsforsikringspakke til dine medarbejdere. Med vores omfattende ekspertise kan vi tilbyde dig skræddersyede løsninger, der matcher lige de nøjagtige behov i din virksomhed og din branche.

Har du virksomhed på Bornholm?

Så er vi også tæt på! Lars Søgaard Hansen er født og opvokset på Bornholm og har i dag halvdelen af sine kunder på solskinsøen.

Lars har været i forsikrings-og pensionsbranchen siden 2005 og har med de mange år i faget opbygget en massiv erfaring. Han har hjulpet mange virksomheder med at vælge de mest optimale pensionsløsninger og deres medarbejdere med at tage de mest optimale valg i forhold til deres drømme og mål for pensionslivet.

Tag fat i Lars og få en snak om jeres firmapension, og hvad han eventuelt kan hjælpe jer med. Han kan kontaktes på lars.soegaard@soderbergpartners.dk eller +45 61 72 20 90.