Söderberg & Partners udvider med Mentor Forsikringsmægler ApS og styrker sin position på forsikringsmarkedet

28 jun. 2024
Det nye strategiske samarbejde markerer endnu et skridt i Söderberg & Partners’ mål om at udvide tilstedeværelsen på det kommercielle forsikringsmarked.

Söderberg & Partners kan nu offentliggøre, at den etablerede forsikringsmæglervirksomhed Mentor Forsikringsmægler ApS bliver en del af Söderberg & Partners Danmark. Mentor har siden 2006 drevet forsikringsmæglervirksomhed fra Slagelse og har kundebase både lokalt og rundt omkring i hele landet. Med sine tre dedikerede medarbejdere integreres Mentor nu i Söderberg & Partners’ omfattende koncern og bliver dermed en del af en af Nordens største pensions- og forsikringsmæglervirksomheder. Her vil de få adgang til koncernens stærke ressourcer, netværk og samarbejdspartnere samt avancerede systemer, der vil fungere som vækstmotor for virksomheden.

Et samarbejde med fokus på kundefordele og udvikling

Hos Mentor glæder man sig til at træde ind i et af Danmarks største mæglerhuse, og virksomhedens direktør, Carsten Palmer, mener, at samarbejdet vil åbne flere spændende døre.

"Hos Mentor ser vi dette samarbejde som en enestående mulighed for at løfte vores virksomhed til nye højder," udtaler Carsten Palmer. "Ved at blive en del af Söderberg & Partners får vi adgang til avancerede ressourcer og ekspertise, der vil styrke vores evne til at levere skræddersyede løsninger og forbedret service til vores kunder. Dette samarbejde betyder, at vores kunder nu vil kunne nyde godt af endnu flere fordele og en bredere vifte af forsikringsmuligheder."

Torben Stubberup, direktør og partner hos Söderberg & Partners Holding, glæder sig også over samarbejdet og de muligheder, der følger med.

"Vi er meget glade for at byde Mentors team af forsikringsmæglere velkommen i vores virksomhed. Denne integration er et klart tegn på vores kontinuerlige indsats for at styrke vores konkurrenceevne og udvide vores indflydelse," udtaler Torben Stubberup. "Dette samarbejde vil ikke kun gavne vores nuværende kunder og samarbejdspartnere, men også berige vores ekspertise og ressourcer. Vi ser frem til at byde Mentors kunder velkommen og fortsat tilbyde dem en høj standard for service og kvalitet.”

Kontakt for yderligere oplysninger

Torben Stubberup
Direktør og partner hos Söderberg & Partners Holding
torben.stubberup@soderbergpartners.dk

Carsten Palmer
Direktør hos Mentor Forsikringsmægler ApS
carsten.palmer@soderbergpartners.dk


Fakta om Söderberg & Partners Danmark

Det svenske pensions- og forsikringsmæglerselskab, Söderberg & Partners, kom til Danmark i 2014 og er siden da blevet en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder indenfor pension og forsikring. Selskabet har mere end 460 personer ansatte og kontorer over hele landet.

Fakta om Mentor
Mentor Forsikringsmægler ApS har siden 2006 været ejet og ledet af Carsten Palmer og er lokalt forankret i Slagelse. Alle medarbejdere har mange års erfaring i forsikringsbranchen og arbejder med det mål at yde nærværende service til kunderne og med dybdegående viden om forsikringsmarkedet og uvildighed at hjælpe dem med at finde den bedste forsikringsløsning.