Planlæg din pension

Bliv klogere på din økonomiske fremtid, når du en dag går på pension.

Få et komplet økonomisk overblik over din fremtid

Rigtig mange danskere bekymrer sig om de har råd til at leve det liv, de drømmer om, når de en dag går på pension.

Hos Söderberg & Partners tilbyder vi en individuel og uafhængig rådgivning om den totale økonomi og formue ved pension for hele husstanden - et koncept vi kalder Værdiplanlægning. Dette er en ekstra service, der skal betales særskilt.

Ønsker du at få oprettet et testamente, tilbyder vi en rabat på 15 % via vores samarbejdspartner.

Kvalificeret rådgivning

Med vores rådgivning får du kvalificeret rådgivning med fokus på dine individuelle økonomiske muligheder - nu og som pensionist.

Konkret overblik

Du får et komplet og visuelt overblik over, hvad du har råd til, når du en dag går på pension.

Personlig analyse

Du får din egen personlige og langsigtede pensionsanalyse.

Tryghed

Du får tryghed og ro ved at vide, at der er fuldstændig styr på dine økonomiske forhold.

Hvad er Værdiplanlægning?

Værdiplanlægning er en personlig rådgivning, hvor vi tager udgangspunkt i dine drømme for et godt pensionsliv, og hvordan du økonomisk kan lykkes med at nå dem.

Rigtig mange bekymrer sig over, om de har råd til at leve det liv, de drømmer om, når de en dag går på pension. Men sådan behøver det ikke at være. Hos Söderberg & Partners tilbyder vi en individuel og uvildig rådgivning om den totale økonomi og formue ved pension for hele husstanden, et koncept vi kalder Værdiplanlægning. 

Værdiplanlægning er en personlig rådgivning, hvor der tages udgangspunkt i drømme om et godt pensionsliv, og hvordan de økonomisk kan lykkes. Konceptet rummer flere typer af rådgivning om den totale økonomi og formue ved pension, herunder skatteoptimering og optimering af samspillet med offentlige ydelser.

Uanset hvad der er særligt behov for at kigge på, så vil rådgivningen ske med en faglig kompetent og modig rådgiver, med stor økonomisk indsigt og som tør udfordre holdninger. Både rådgivningssamtalen og beslutningsgrundlaget som udleveres efter mødet, vil være individuelt tilpasset husstanden, og i et sprog, der er let at forstå. Udover et økonomisk overblik, hjælper vi også med at belyse arveforhold, herunder: 

  • Fremtidsfuldmagt
  • Testamente
  • Begunstigelse
  • Særeje

Pensionsplanlægning

Mange mennesker har mange flere penge til rådighed, end de lige går og regner med, fordi de ikke har et overblik over deres forskellige pensionsopsparinger, friværdi i huset og opsparing i investeringer og værdipapirer.

Vores lyttende og nærværende rådgiver, vil med udgangspunkt i husstandens samlede økonomiske forhold give et struktureret overblik over alle værdier, der skal i spil. Herfra udarbejdes et beslutningsgrundlag, hvor der redegøres for pensionsoptimering, hvor langt økonomien rækker og hvad der eventuelt skal gøres, og meget mere.

Hvis du gået på pension kan Söderberg & Partners hjælpe med at skabe et billede af, hvilken del af husstandens samlede formue, der først skal udbetales, og hvilke midler der med skattemæssig fordel kan vente med at blive tage hul på. Efter seniorrådgivningen udarbejdes en personlig og langsigtet analyse, der blandt andet indeholder et budgetark over det årlige rådighedsbeløb og hjælp til planlægning af pensionsudbetalinger mv. for hele husstanden.

Virksomhedsoptimering

Hvis du er erhvervsdrivende, uanset selskabsform, kan der være meget fornuft i at lave en god planlægning, så der kan spares topskat i både opsparings- og nedsparingsperioden, samtidigt med en optimering ift. offentlige ydelser.

Söderberg & Partners kan hjælpe dig med at belyse mulighederne for at bruge et evt. overskud i virksomheden til at styrkelse af økonomien og dermed optimere mulighederne ved pension. Dette kunne være ophørspension, kreditorbeskyttelse, generationsskifteoptimering, skatteoptimering, arveforhold og meget mere.

Find vores folder om Værdiplanlægning her

Artikel

5 råd til dig, der har under 10 år tilbage på arbejdsmarkedet
Læs mere
"For mig handler et godt pensionsliv om frihed. Frihed til at gøre, hvad jeg vil, når jeg en dag beslutter mig for at forlade arbejdsmarkedet. Og her er det vigtigste for både min hustru og jeg, at vi kan opretholde vores levestandard."
Henrik Villadsen
Direktør hos Dansk Lægemiddel Information A/S

Vores uafhængige rådgivere

Mariann Melhedegaard
Mariann Melhedegaard
Pensionsmægler & partner
mariann.melhedegaard@soderbergpartners.dk
Stig Nelkop
Stig Nelkop
Pensions- og Formuerådgiver
stig.nelkop@soderbergpartners.dk
Simone Fabild
Simone Fabild
Pensions- og Formuerådgiver
simone.fabild@soderbergpartners.dk
Dorthe Brylle
Dorthe Brylle
Pensions- og Formuerådgiver
dorthe.brylle@soderbergpartners.dk
Michael Erik Thorsen
Michael Erik Thorsen
Pensionsrådgiver
michael.erik.thorsen@soderbergpartners.dk

Kontakt

Bliv ringet op af en erfaren rådgiver - helt uforpligtende!