Få hjælp af en pensionsmægler

Vi hjælper dig til den rigtige løsning for både din virksomhed og dine medarbejdere.

Den helt rigtige løsning

Som pensionsmægler finder vi de bedste tilbud fra landets pensionsselskaber og præsenterer dem for dig.

En firmapension er et vigtigt tilbud for dine medarbejdere, da den kan være med til at sikre dem økonomisk, når de går på pension. Men den er også vigtig for din virksomheds brand i forhold til at tiltrække nye medarbejdere og fastholde de eksisterende. Som din mægler inden for firmapension hjælper vi dig med at finde frem til en pensionsløsning, der er skræddersyet til både din virksomhed og dine medarbejdere.

Bliv kontaktet af en specialist

* Vi beder dig udfylde disse obligatoriske felter, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. 

**Dette kontaktsamtykke omfatter koncernforbundne selskaber under Söderberg & Partners Danmark Forsikringsmæglervirksomhed A/S CVR-nr. 35836160 og samarbejdspartnere til koncernen herefter samlet benævnt Söderberg & Partners. Vi tilføjer løbende nye samarbejdspartnere og nye virksomheder til koncernen. Du kan til enhver tid se, hvem vi er på www.soderbergpartners.dk/om-os/kontor/

Med dette samtykke afgiver du oplysninger om navn, e-mailadresse, telefonnummer og postnummer. Söderberg & Partners gemmer og anvender disse oplysninger til administration og til at kontakte dig på baggrund af din anmodning. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i Söderberg & Partners' Databeskyttelsespolitik.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. I så fald bedes du kontakte os på info@soderbergpartners.dk.