Vores ekstra services

Mange mennesker bekymrer sig om deres økonomiske situation, når de en dag forlader arbejdsmarkedet. Og det gælder måske også jeres medarbejdere. Sådan behøver det dog ikke være.

Værdi­planlægning

Söderberg & Partners tilbyder jeres medarbejdere et udvidet rådgivningsmøde kaldet Værdiplanlægning. Her får de et komplet og visuelt overblik over deres økonomi, den dag de skal på pension.
Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om Værdiplanlægning

Udarbejdelse af testamente

Som kunde i Söderberg & Partners får jeres medarbejdere 15 % rabat ved at få FamilieTestamente til at udarbejde et skræddersyet testamente tilpasset til netop deres behov.
Læs mere om familieTestamente her

Forebyg risikoen for nedslidte medarbejdere

Mange mennesker oplever hvert år fysiske smerter pga. deres arbejde. Det kan f.eks. skyldes dårlige arbejdssituationer, tunge løft eller uhensigtsmæssige belastninger. Det er gener, som påvirker medarbejdernes trivsel, øger sygefraværet og svækker produktiviteten. Derfor har vi indgået en fordelagtig rabataftale med Precure, som via en skræddersyet og databaseret løsning hjælper jeres virksomhed med at reducere risikoen for nedslidte medarbejdere og herved skaber en sundere arbejdsplads, mindsker omkostningerne til bl.a. sygefravær og undgår tab af produktivitet.
Læs mere om Precure