Til dig med mindre end 10 år til pension

Der er mange ting at forholde sig til, når der er mindre end 10 år tilbage på arbejdsmarkedet.

Mange mennesker i 50’erne er nået til et punkt i livet, hvor der er mere luft i økonomien, fordi børnene er flyttet hjemmefra, lønnen er høj og friværdien i boligen er ved at være ganske fornuftig. Samtidig er der stadig god tid til at spare op til pensionslivet. Alligevel synes mange, at det er uoverskueligt at finde ud, hvordan fremtiden skal planlægges.

 

Her er lidt at tænke over, når der er omkring 10 år tilbage på arbejdsmarkedet.

Drøm det

Reflektér over og sæt ord på drømmene om fremtiden. Hvad der skal ske med boligen, ønsker til rejseaktiviteter, fritidsinteresser, hobbyer osv. 

Planlæg det

Når planerne om fremtiden er på plads, kan vi hjælpe med at få et overblik over, hvordan de bliver økonomisk mulige at opnå. Der er som regel mange flere muligheder, end man lige går og tror. Ofte er der flere penge til rådighed, end man regner med, fordi der ikke er overblik over forskellige pensionsopsparinger, friværdi i hus og øvrige investeringer.

Vi udarbejder et økonomisk overblik og budget med rådighedsbeløb efter skat. Den indeholder også en plan for, hvordan midlerne skal udbetales på den mest optimale måde.

Nyd det

Efter vores rådgivning er det bare at nyde, at der er et økonomisk overblik og en handleplan for fremtiden. 

 

Vil du vide, hvordan du får mest muligt ud af din økonomi?

Så tilbyder vi i Söderberg & Partners et rådgivningskoncept kaldet Værdiplanlægning. Her får du uafhængig rådgivning om, hvordan du sikrer dig selv og din husstand et pensionsliv, hvor alle jeres muligheder bliver optimeret, præcis som I ønsker.

Læs mere om Værdiplanlægning

Kontakt

Få et gratis 360 graders pensionstjek - helt uforpligtende!