Per Østergaard ny adm. direktør for Söderberg & Partners Liv & Pension

25 jun. 2020
Söderberg & Partners har udnævnt Per Østergaard til ny adm. direktør for virksomhedens Liv og Pensionsområde i Danmark. Per Østergaard kommer fra en stilling som direktør for Mølholm Forsikring, som ejes af Gjensidige Forsikring.

Per har en lang og indgående erfaring med den danske pensionsbranche. En stor del af karrieren har han arbejdet som strategidirektør i PFA Pension, hvor han startede i 2005.

I PFA har Per været ansvarlig for mange nye forretningslanceringer og blev i 2016 indsat til at afklare den strategiske rolle for datterselskabet Mølholm Forsikring og blev i 2017 adm. direktør for selskabet i forbindelse med at PFA solgte selskabet til Gjensidige. Han er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og MSc Economics and Finance fra Warwick Business School.

"Vi er meget tilfredse med at kunne rekruttere Per Østergaard. Hans viden og forståelse af det danske liv- og pensionsmarked gør ham til den rette i jobbet som adm. direktør for Söderberg & Partners Liv & Pension i Danmark, samtidig med at han i sit arbejde for Mølholm har vist, at han kan drive og udvikle organisationer og mennesker. Han er et godt match til de mennesker, vi har i organisationen i dag, og vi ser ham som den person, der kan fortsætte med at udvikle Söderberg & Partners Liv & Pension i Danmark som en succesrig virksomhed, der værdsættes af kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere," siger Olle Claeson, bestyrelsesformand for Söderberg & Partners Liv & Pension.

Per Østergaard ser frem til den nye opgave

"Mæglermarkedet er midt i en spændende udvikling og jeg ser meget frem til - sammen med resten af Söderberg & Partners holdet - at arbejde med de muligheder, det giver og samtidig fortsætte professionaliseringen af den danske forretning, som har vist sit værd og haft flotte vækstrater lige siden opstarten. Söderberg & Partners har dygtige mæglere lokalt forankret i hele landet, så der er et super godt udgangspunkt til at fastholde og tiltrække kunder samt de bedste mæglere ved at udvikle kundeløsninger, der bl.a. kan sikre analytisk stærk, relevant og tillidsbaseret rådgivning i øjenhøjde med kunderne. Jeg har stor respekt for det Söderberg & Partners har opnået på kort tid i Danmark og glæder mig meget til at møde medarbejderne og samarbejdspartnerne og sammen arbejde videre på positionen som kundernes foretrukne forsikringsmægler," siger Per Østergaard.

Per Østergaard tiltræder det nye job i Söderberg & Partners Liv & Pension i oktober 2020.