Söderberg & Partners investerer i Din Forsikringsmægler og Din Pensionsmægler

24 aug. 2022
Din Forsikringsmægler og Din Pensionsmægler bliver en del af Danmarks største pensions- og forsikringsmæglerselskab, Söderberg & Partners. Investeringen tilføjer yderligere kompetencer og ressourcer, som bl.a. skal bruges til at sikre virksomhedskunderne endnu bedre vilkår og priser hos både danske og internationale forsikringsselskaber.

Söderberg & Partners sætter fart på sine danske vækststrategier med investeringen i Din Forsikringsmægler og Din Pensionsmægler. Din Forsikringsmægler og Din Pensionsmægler har mere end 45 medarbejdere og franchisetagere og en årlig omsætning på ca. 50 mio. kr.

”Der har været god kemi under hele processen, og sammen får vi en meget større forhandlingskraft. Samtidig giver det adgang til Söderberg & Partners’ danske og internationale netværk og stærke strukturer på f.eks. it-udvikling og brancheaftaler,” siger Lars Kortegaard, som er CEO i Din Forsikringsmægler og nu partner i Söderberg & Partners.

Din Forsikringsmægler bliver en del af Söderberg & Partners fra dags dato, og de nuværende partnere – Lars Kortegaard, Christian Tornberg, Søren Christensen – varetager også fremadrettet den daglige ledelse af virksomheden. Direktør og partner hos Din Pensionsmægler, Michael Holst, deltager, ligesom begge virksomheders medarbejdere, med videre på rejsen, mens kunderne fortsætter med samme rådgiver og forbliver upåvirket af det.

”Vi går aktivt ind, og i tæt samarbejde med partnerne er vores målsætning, som altid, vækst inden for vores tre forretningsområder; rådgivning til virksomheder om deres pension- og forsikringsaftaler samt formuepleje. Det gælder i øvrigt i forhold til erhvervskunder i alle størrelser,” siger Torben Stubberup, der er Head of SP Platform Denmark.

Vokser markant i Danmark

Söderberg & Partners har været aktive på det danske marked siden 2014 og er i dag den førende rådgiver på pensions- og skadesforsikringsområdet, og man trådte i 2021 også ind på formuepleje-området. Positionen som førende rådgiver cementerer Söderberg & Partners med investeringen i Din Forsikringsmægler og Din Pensionsmægler.

”Med Din Forsikringsmægler og Din Pensionsmægler bliver vi markant større i Danmark. Vi øger både antallet af uddannede kompetencepersoner og vokser i kundevolumen. Vi styrker dermed vores skalafordele og evne til at skabe værdi til kunderne, der spænder lige fra individet til store internationale selskaber, gennem bedre vilkår og priser,” siger Torben Stubberup.

Kernen i Söderberg & Partners rådgivning er som altid gennemskuelighed og dokumenteret effekt. Det kombineres med kundernes mulighed for at samle deres indkøb af formuepleje samt pensions- og forsikringsaftaler på tværs af landegrænser via Söderberg & Partners.

”Med Din Forsikringsmægler og Din Pensionsmægler på holdet har vi nu 28 kontorer rundt om i Danmark, og med Söderberg & Partners’ placering i 9 forskellige lande i Europa har vi stærke samarbejdspartnere,” siger Torben Stubberup.

Söderberg & Partners og Din Forsikringsmægler og Din Pensionsmægler ønsker ikke at oplyse købsprisen.

Din Forsikringsmægler og Din Pensionsmægler bliver fuldt ud integreret med Söderberg & Partners i løbet af de kommende 12 måneder.

Yderligere oplysninger

Torben Stubberup, Head of SP Platform Denmark, tlf.: +45 2060-7333,
mail: Torben.Stubberup@soderbergpartners.dk

Per Østergaard, CEO, Söderberg & Partners Danmark, tlf.: +45 2015-1137,
mail: per.ostergaard@soderbergpartners.dk

Lars Kortegaard, CEO, forsikringsmægler og partner, Din Forsikringsmægler, tlf.: +45 2289-5099, mail: lk@dinforsikringsmaegler.dk

Fakta om Söderberg & Partners Danmark

Det svenske pensions- og forsikringsmæglerselskab, Söderberg & Partners, kom til Danmark i 2014 og er siden da blevet Danmarks største rådgiver indenfor pension og forsikring. Selskabet har mere end 350 personer tilknyttet selskabet, der nu snart har 28 kontorer over hele landet.

Fakta om Din Forsikringsmægler og Din Pensionsmægler

Din Forsikringsmægler har været ejet og ledet af forsikringsmæglerne Lars Kortegaard (CEO), Christian Tornberg og Søren Christensen – og Din Pensionsmægler af Michael Holst. Virksomhederne med delt hovedsæde i Hvidovre er landsdækkende med kontorer på Sjælland, Fyn og Jylland.