Söderberg & Partners overtager Hansson & Partners i Danmark

4 mar. 2021
Med overtagelsen af Hansson & Partners får de mellemstore og store virksomheder med Söderberg & Partners nu en større skadesforsikringsmægler med flere muligheder og bedre priser.

Söderberg & Partners Danmark har indgået aftale om at overtage skadeforsikringsmægleren Hansson & Partners A/S med kontorer i Aalborg og Kolding. Hansson & Partners arbejder med formidling og rådgivning inden for skadesforsikring til især virksomheder inden for transport, logistik, industri samt statslige, kommunale og offentlige selskaber.

"Söderberg & Partners har en klar målsætning om at øge sin markedsandel blandt mellemstore og store virksomheder i industrien og det offentlige. Med Hansson og Partners som en del af Söderberg & Partners tager vi et stort og vigtigt strategisk skridt på vej mod det mål," udtaler Torben Stubberup, CEO for Erhvervsforsikring i Söderberg & Partners Danmark.

Söderberg & Partners åbner nye spændende muligheder

Gennem årene har Hansson & Partners fået flere overtagelsestilbud, men først med Söderberg & Partners synes selskabet, der er det rette match.

"Vi har løbende fået henvendelser om overtagelse eller køb af vores virksomhed. Söderberg & Partners åbner derimod nogle spændende, nye muligheder for at betjene vores kunder og skabe værdi for dem med blandt andet bedre priser og flere services. Samtidig bliver vi del af en organisation, der seriøst har udfordret markedet for forsikrings- og pensionsrådgivning og har skabt vækst derigennem. I H&P føler vi, at det er det rette tidspunkt at blive en del af en større organisation," fortæller Klaus Hansson, grundlægger og adm. direktør for Hansson & Partners.

I forbindelse med overtagelsen træder Klaus Hansson tilbage, og den hidtidige COO, Pia Eienstrand Junker er udnævnt til ny adm. direktør for Hansson & Partners. Dermed er et generationsskifte, som blev indledt for nogle år siden, fuldendt.

Hansson & Partners beskæftiger 14 medarbejdere med kontor i Aalborg og Kolding og vil fortsat drive mæglervirksomhed under eget navn og varemærke som del af Söderberg & Partners Danmark.

For yderligere information

Kontakt Rasmus Löwenmo Buckhöj
Informationschef, Söderberg & Partners
Rasmus.LowenmoBuckhoj@soderbergpartners.se
Tel: +46 76 149 50 05

Om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners er grundlagt i 2004 og er en af Nordens førende finansielle rådgivere og formidler af forsikringer og finansielle produkter og services. Vi driver virksomhed inden for blandt andet pensionsrådgivning, skadesforsikring og forsikringsformidling samt kapitalrådgivning og kapitalforvaltning. Vi udvikler og tilbyder desuden digitale værktøjer til blandt andet finansiel rådgivning, løn og medarbejdergoder.

Kundeløfte og værdier

Vores mål er at levere de bedste løsninger og den mest kompetente rådgivning ved til stadighed at forny og udvikle de traditionelle arbejdsmetoder i branchen. Vores virksomhedsfilosofi bygger på tre vigtige hjørnesten: Åbenhed, analyse og personlig. Vi sætter altid kundens interesser først, og al rådgivning hos Söderberg & Partners udgår fra vores kunde unikke behov. Vi ved, at veldokumenteret rådgivning gør en forskel.

Om Hansson & Partners

Hansson & Partners A/S blev stiftet i 2003 og er en af de førende samarbejdspartnere inden for forsikring og risikostyring. Vi har i dag samarbejde med en betydelig del af dansk erhverv og industri, internationale som nationale og servicerer ligeledes flere offentlige virksomheder og kommuner.

I dag er vores omfattende kundeportefølje det bedste bevis på et koncept, der har skabt og fortsat skaber entydig merværdi for vores kunder.